Iniciační seminář 2023 na dohled + přihlášení

Iniciační seminář 2023 na dohled + přihlášení

Kdo chodí na tréninky, tak to má už (doufám) vypálené i na sítnici: od středy 21.6. do neděle 25.6. náš oddíl pořádá soustředění v Jeseníkách v Bělé pod Pradědem.

Co od semináře čekat? Každý den dopoledne a odpoledne blok cvičení, před snídaní si střihnete ještě rozcvičku a rozproudíte krev v přilehlém potoce, vyzkoušíte vegetariánskou stravu, co vás odlehčí a dočasně vám vylepší karmu, jeden den věnujeme výletu po okolí a po večeři se ještě protáhnete nebo se něco dozvíte. A ještě mnoho dalšího, nepopsatelného, co se dá jedině zažít.

V rámci cvičení se budeme věnovat úchopu, atemi a cvičení s krátkou holí. Tréninky jsou koncipované tak, abyste si ze semináře odvezli ne milion zajímavých technik, ale několik postupů, které si upevníte a zažijete.

Co s sebou: spacák (spí se v chatkách, případně v jedné společné místnosti – v tom případě s sebou i karimatku), misku/talíř, příbor, hrnek, pokud chcete během pobytu jíst a pít, oblečení na cvičení, případně obuv, pokud nezvládnete cvičit naboso, plavky a pláštěnku, baterku….

Přihlašování: Přihlaste se na oddílový email info(zavináč)jujitsu.cz a napište, odkdy dokdy pojedete a zda-li pojedete autem či vlakem. V případě, že pojedete autem, napište, kolik volných míst v něm máte. Dále připište svoje telefonní číslo, abychom na sebe měli kontakt v případě potřeby.

Kde to safra je: Kdysi dávno Sluníčko vytvořil takovou krásnou mapku zde: https://mapy.cz/s/3tU1c !Jen pozor, od té doby se věci trochu změnily a přes bod 3 se už nesmí jezdit, jede z bodu 2 dál a odbočkou doleva k bodu 4.!

Doufám, že se tam uvidíme v hojném počtu, zasoustředíme se na cvičení a vypustíme strarosti všedního dne. I proto je cvičení na soustředění efektivnější než na běžném tréninku.